3. Написати твір (обсяг від 1 арк.) на тему \"Професія юрист\". У творі своїми словами, - висновками показати розуміння важливості, тощо для суспільства певної (однієї) юридичної професії.
Ответ
2 (1 оценка)
1
ZeIenuk 1 год назад
Светило науки - 128 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Юрист – це професія, яка є невід'ємною складовою будь-якої правової держави. Від юристів залежить реалізація законодавства, охорона прав і свобод людей. Без юристів не можна уявити ні правосуддя, ні захисту прав людини, ні прокуратури, ні суду, ні адвокатури, ні державної влади.

Юристи займаються різними видами діяльності – від захисту прав людини до розвитку бізнесу. Їх робота дуже важлива для різних сфер життя суспільства. Наприклад, вони відстоюють права громадян в судах, займаються створенням і реалізацією правових актів, забезпечують юридичну допомогу у вирішенні спорів між бізнесом та державними органами, надають консультації у питаннях спадкування, діяльності некомерційних організацій та багато іншого.

Зрозуміло, що така робота потребує великих знань і вмінь. Юристи мають бути високо кваліфікованими та обізнаними у всіх галузях права. Вони повинні бути готові до постійного вивчення та оновлення своїх знань, щоб завжди бути в курсі останніх змін у законодавстві.

Але не тільки знання та вміння є важливими для юристів. Вони повинні бути високо моральними людьми, готовими дотримуватися етики та моральних принципів у своїй роботі. Вони мають бути завжди готовими допомогти людям та захищати їх права, незалежно від становища та соціального статусу.

Объяснение:

Остались вопросы?