Написати портретний нарис у публіцистичному стилі про героя(мама,тато,вчителька,артист ,друг и.тд)допоможіть будьласка
Ответ
3 (2 оценки)
1
Mykhailo06 1 год назад
Светило науки - 162 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Портрет вчительки

Объяснение:

Кожен раз, коли вона з'являється у класі, на її обличчі з'являється усмішка, що розсіює усі турботи і створює радісну атмосферу в кабінеті. Вона завжди дбайливо стежить за кожним учнем і не забуває про тих, хто потребує додаткової уваги і підтримки.

Попри те, що вона – викладач математики, вона вміє знайти спільну мову з усіма учнями. Вона завжди намагається пояснити складні математичні концепції в доступній і зрозумілій формі, а якщо хтось не зрозумів, то завжди допоможе.

Вона не тільки викладач, а й наставник. Вона надихає своїх учнів на досягнення великих речей, показує їм, що вони здатні на більше, ніж вони думають. Вона завжди підтримує, коли їм складно, і заохочує досягати нових висот.

Вона – людина зі сильним характером, яка завжди відстоює свої погляди і переконання. Вона завжди готова допомогти іншим і робить все можливе, щоб допомогти своїм учням досягти успіху.

Так, це вчителька, людина, яка навчила мене не тільки математиці, але й життєвим навичкам. Вона – справжній герой, який залишиться в моєму серці назавжди.

Остались вопросы?