Помогите пожалуйста срочно нужно!!!!! Даю 30 баллов
2. Основним правовим актом, яким
установлено відповідальність за адміністративні правопорушення, є Цивільний кодекс України. 3. До адміністративної відповідальності може бути притягнуто особу з 14 років. 4.Якщо особа скоїла правопорушення неумисно, з необережності, вона не може бути притягнута до відповідальності за скоєне. 5.До адміністративної відповідальності може бути притягнута недієздатна особа. 6.Одна з обов\'язкових ознак адміністративного правопорушення - завдання шкоди. Види шкоди: матеріальна та моральна.
Ответ
5 (1 оценка)
1
nazartrusuk 1 год назад
Светило науки - 14 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:Основним правовим актом, який встановлює відповідальність за адміністративні правопорушення, є Кодекс України про адміністративні правопорушення.

Особа віком від 14 років може бути притягнута до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення.

Якщо особа вчинила правопорушення ненавмисно, з необережності, то вона не може бути притягнута до відповідальності за це.

Недієздатна особа також може бути притягнута до адміністративної відповідальності.

Однією з обов'язкових ознак адміністративного правопорушення є заподіяння шкоди. Види шкоди: матеріальна та моральна.

Зазначимо, що деякі з тверджень, наведених у наданій інформації, не є точними. Наприклад, відповідальність за адміністративні правопорушення встановлена Кодексом України про адміністративні правопорушення, а не Цивільним кодексом України. Також не всі адміністративні правопорушення вимагають наявності шкоди.

Остались вопросы?