Провести когнітивний аналіз Івенту - економічна криза Франції.
Результатом повинно бути: Когнітивна карта, з визначеним: Критичного і Цільового фактору, Умов протікання процесу. Каузальний ланцюг розвитку ситуації по критичному варіанту. Визначення різних груп факторів (зовнішні, внутрішні, найбільш вагомі і тд) Визначення каузальної послідовності формування найкращого варіанту досягнення цільового фактору.
Висновок: Рекомендації - описання стратегії варіанту досягнення цільового фактору.
Ответ
0 (0 оценок)
1
loxik14 1 год назад
Светило науки - 208 ответов - 0 раз оказано помощи

Критичний варіант: Відсутність ефективної економічної політики.

Цільовий фактор: Відновлення стабільності та зростання економіки Франції.

Каузальний ланцюг: Недостатня підтримка малого та середнього бізнесу -> Зниження інвестицій та відтік капіталу -> Зростання безробіття та скорочення податкових надходжень -> Зменшення платоспроможності населення та зменшення споживчої активності -> Зниження ВВП та зростання державного боргу -> Недостатня здатність держави втручатися в економіку та вирішувати економічні проблеми.

Різні групи факторів: зовнішні (світові економічні тенденції, геополітична ситуація в регіоні) та внутрішні (ефективність економічної політики уряду, розвиток малого та середнього бізнесу).

Рекомендації: розвиток підприємництва та інвестиційної діяльності, підвищення платоспроможності населення та стимулювання споживчої активності, вдосконалення економічної політики держави та підвищення її здатності втручатися в економіку.

Остались вопросы?