твір - опис природи на основі особистих вражень в художньому стилі за темою: \"моя улюблена місцина\" ( галявина, берег, річки, лісова стежина, поле, озеро, сад центральний парк тощо).
❗ОБСЯГ : 1-1,25 стор. ПЛАН: 3-4 пункти❗​

Вот это встреча

Ответ
5 (2 оценки)
1
y2649840 1 год назад
Светило науки - 1 ответ - 0 раз оказано помощи

Объяснение:

Кожна людина має свої заповітні улюблені місця в місті, квартирі, на дачі. І обов’язково у багатьох людей є улюблений куточок природи, де можна приємно провести час, відпочити, помилуватися околицями та помріяти. Коли наше життя сповнене безліччю труднощів і проблем, часом дуже корисне таке усамітнення.

Моїм улюбленим куточком природи є наш міський парк. Він знаходиться неподалік від мого будинку, на околиці міста. Швидше за все, раніше це був змішаний ліс. Там досі ростуть величні дуби, клени, сосни, ялини. Окрасою парка є березовий гай. Особливо взимку, коли навколо білий сніг, і стовбури молодих білокорих берізок майже зливаються з ним.

Мені дуже подобається гуляти парком у вихідні дні. Восени милуватися красою різнобарвного листя, вдихати запах прілого листя та збирати гриби.

Взимку кататися на лижах, прогулюватися по засніжених алеях, підгодовувати пернатих друзів, а також спостерігати за дітворою, яка весело скочується з гірки на санчатах.

Особливо мені подобаються прогулянки навесні. В цей час прокидаються від зимового сну дерева в парку. Набухають і розпускаються бруньки, з’являються проліски. Під деревами неначе розстелили різнобарвний килим, а молоде листячко на тлі блакитного неба та яскравого сонця виглядає дуже ніжно. Все це неймовірно піднімає настрій.

Влітку парк стає ще красивішим: розквітають квіти на клумбах, чується приємний і заспокійливий шелест листя. На дитячих майданчиках збирається багато дітей та їхніх батьків. Вони весело галасують, катаються на гойдалках, каруселях, скочуються з гірок.

У парку в мене є улюблене деревце — це молода берізка. Коли я приходжу в парк, то завжди вітаюся з нею та розмовляю. Вона мене ніби слухає та відповідає шелестом листя. Після спілкування з нею мені стає легше на душі, наче я поговорила зі своєю найкращою подругою.

Я рада, що парк знаходиться неподалік від мого будинку. Швидше за все, він є не тільки моїм улюбленим куточком міста, а й багатьох інших жителів.

Остались вопросы?