твір на тему \"Головне в жеті бути людиною\"​
Ответ
5 (1 оценка)
0
xaskicapela 1 год назад
Светило науки - 85 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Объяснение:

"Головне в житті бути людиною"

В нашому світі багато важливих речей: гроші, розкішні речі, популярність. Але, чи все це є справжнім щастям? Я вважаю, що головне в житті - це бути людиною.

Що ж значить бути людиною? Це означає бути чуйним і відкритим до людей, допомагати іншим, бути відповідальним і чесним. Людина має мати здатність до співчуття, розуміти інші погляди, поважати інших іншими, як би вони не були.

Коли ми стаємо людьми, ми розуміємо, що наші дії і слова мають велике значення. Ми розуміємо, що наші вчинки можуть допомогти комусь або наша бездіяльність може завдати шкоди іншим. Ми повинні виконувати свої обов'язки, допомагати тим, хто потребує допомоги, бути підтримкою для близьких.

Бути людиною означає також бути відкритим для вивчення нового. Ми повинні вчитися у кожному випадку життя, розвивати свій розум, духовність і душу. Навчання допомагає нам стати кращими, розширити свій світогляд і розуміти інших людей.

Бути людиною - це значить бути терплячим і милосердним. Ми повинні пробачати та розуміти помилки інших, а не вирішувати наступний крок на основі гніву та ненависті. Ми повинні відкрито і чесно говорити про свої почуття та переживання, але при цьому не завдаючи болю іншим.

Отже, головне в житті - це бути людиною. Бути тим, ким ти є, бути справжнім ! . . . .

Остались вопросы?