Підготувати в зошиті повідомлення невеличке На 2-3 хв.По темі \"Життя в океані і на службі народу!\".Наприклад такі підтеми, якщо бажаєте

1. Рекордсмени океану.


2.Дельфіни-друзі людини


3.Коралові рифи архітектори океану 4.Моржі та особливості їх життя.


5. Кладова мінералиів океану


6.Найбільші морські порти і морські дороги


7. Національні рибні блюда морських країн


8. Енергія океану на службі людини


9.Життя плактону


10.Життя нектону


11.Життя бентосу
Ответ
4 (2 оценки)
4
mafinnchik 1 год назад
Светило науки - 185 ответов - 0 раз оказано помощи

Відповідь:

Пояснення:

Життя в океані і на службі народу!

Життя в океані дуже багате і різноманітне, але на жаль, мало хто знає про це. Людство не може існувати без океану, оскільки він забезпечує їжу, енергію, мінерали та багато іншого. Навіть національна безпека залежить від стану океану.

Рекордсмени океану.

В океані живуть рекордсмени - величезні кити, які можуть досягати ваги до 200 тонн. Їх серце важить більше 600 кілограмів, аорта - до 23 сантиметрів в діаметрі. Кити можуть перебувати під водою до 2 годин і здатні зробити понад 1000 кілометрів на день.

Дельфіни-друзі людини.

Дельфіни - це дуже розумні тварини, які можуть бути надзвичайно дружні до людей. Вони допомагають людям в різних сферах, наприклад, в рятувальних операціях на морі, а також при розвитку нових технологій.

Коралові рифи - архітектори океану.

Корали створюють неймовірно красиві рифи, які не тільки створюють унікальний екосистему, але й захищають узбережжя від штормів та ураганів. Рифи океану - це місце життя для більш ніж 25% морських видів.

Моржі та особливості їх життя.

Моржі - це великі морські ссавці, які мають густу шерсть, яка допомагає їм залишатися теплими в холодних водах. Вони також мають великі клешні, які допомагають їм легко пересуватися по крижинах.

Остались вопросы?