Письмова робота \" Антарктида - незвичайний материк \" . Підберить епітети з префіксом \" НАЙ \"- ( 10-15 речень )
Ответ
5 (1 оценка)
0
romanbrain 1 год назад
Светило науки - 20 ответов - 0 раз оказано помощи

Шановний читач,

Пропоную Вам зразок письмової роботи на тему "Антарктида - незвичайний материк" з використанням епітетів з префіксом "НАЙ":

Антарктида - найбільш холодний і найсуворіший материк на Землі. Це місце, де можна зустріти найвищі гори льоду, які найбільші в світі. Найсильніші вітри, що найчастіше досягають швидкості понад 200 км/год, руйнують усе на своєму шляху. Найменший вміст води в атмосфері на земній кулі знаходиться саме тут. Найбільша науко-дослідницька база південної півкулі розташовується на Антарктиді. Це місце, де найбільші пінгвіні збираються, щоб відкладати свої яйця. Найвищий рівень ультрафіолетового випромінювання в світі був виміряний саме тут. Найбільш затишні і незвичайні льодові печери і тунелі можна знайти саме на Антарктиді. Найцінніші геологічні дані, що дозволяють розуміти розвиток нашої планети, можна знайти тут. Найбільш екстремальні умови на планеті відбуваються саме на цьому материку.

Відвідування Антарктиди є найбільш ексклюзивним і незабутнім досвідом, який можна пережити на цій планеті. Антарктида - це найбільш унікальний і незвичайний материк, який запам'ятовується на все життя.

Остались вопросы?