7. Яких ще виконавців французької естрадної пісні ви знаєте?​
Ответ
0 (0 оценок)
1
Zhenyachuguev 1 год назад
Светило науки - 93 ответа - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Шансон як жанр зародився у Франції. Цей стиль можна охарактеризувати як музику кабаре і кафешантанів, якими так славиться Франція. У перекладі з французької термін «шансон» означає «пісня з життя». Це сюжетні пісні, які колись виконували вуличні співаки; це — маленький театр, театр одного актора. У кожній пісні має бути міні-сюжет з ліричною, драматичною або комічною фабулою. Акомпанував шансоньє зазвичай акордеон. Головне, що відрізняє шансон від інших стилів, — це життєвість віршів: вони не вигадані, а складені самим життям, у них постає доля людини, її труднощі, радощі тощо.

З історії шансону

Поняття шансон застосовували в музиці здавна. Раніше шансоном називали поліфонічну французьку пісню XV-XVI століть.

Наприкінці XIX століття з’являється новий різновид французької пісні, що називався chanson réaliste (реалістична ніс-

ня). Будучи народженим у кафе-концертах і кабаре Парижа й увібравши риси літературного реалізму, він зберігав популярність до кінця Другої світової війни. Його здебільшого виконували жінки. Тематика пісень цього виду шансону стосувалася життя бідних робітників Парижа.

У сучасній Франції шансоном називають популярну французьку музику, яка зберігає специфічну ритміку французької мови, відрізняючись від пісень, написаних під впливом англомовної музики. Серед найвідоміших виконавців шансону — Едіт Піаф, Джо Дассен, Жак Брель, Шарль Азнавур, Лео Ферре та інші.

Объяснение:

Ответ
5 (2 оценки)
1
NEZNAKOMKA050221 1 год назад
Светило науки - 635 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

*Ів Монтан, Анрі Сальвадор, Мірей Матьє, Джо Дассен, Даліда, Патрісія Каас, Мілен Фармер та інші.

Объяснение:

Остались вопросы?