Установіть відповідність між почуттями та стилями поведінки. А) Пасивна поведінка 1) Повага до себе, упевненість, задоволення Б) Агресивна поведінка 2) Злість, гнів, відчуженість, почуття провини, страх помсти В) Асертивна поведінка 3) Безпорадність, образа, тривога, приниження 2. Назвіть стилі поведінки, зображені на малюнках. 3. До якої поведінки закликає золоте правило моральності: «Стався до інших так, як ти хочеш, щоб вони ставилися до тебе»? 4. Напишіть одне підсумкове речення до цього уроку, яке відпо- відає на запитання «хто», «що», «де», «коли», «чому». 5. Оцініть свої досягнення. Я знаю, які є стилі поведінки. ☆☆☆ Я можу ввічливо, але твердо відмовитися від пропозицій, які мені не підходять. ☆☆☆ Я вмію попросити про послугу чи допомогу. ☆☆☆
Ответ
5 (2 оценки)
2
but1fl 1 год назад
Светило науки - 171 ответ - 0 раз оказано помощи

Ответ:

Объяснение:

Відповідність між почуттями та стилями поведінки:

А) Пасивна поведінка - 3) Безпорадність, образа, тривога, приниження

Б) Агресивна поведінка - 2) Злість, гнів, відчуженість, почуття провини, страх помсти

В) Асертивна поведінка - 1) Повага до себе, упевненість, задоволення

Стилі поведінки, зображені на малюнках, не наведені, тому не можу відповісти на це питання.

Золоте правило моральності закликає до асертивної поведінки.

Підсумкове речення до цього уроку: На уроці було розглянуто різні стилі поведінки, їх вплив на наші взаємини та як застосовувати асертивну поведінку для покращення спілкування з іншими людьми.

Оцінюю свої досягнення на 4 з 5 зірок, оскільки я знаю про стилі поведінки та вмію застосовувати асертивну поведінку, але не знайшов відповіді на запитання про стилі поведінки на малюнках.

Остались вопросы?