Твір на тему ,, У чому полягає життєвий успіх\"
Ответ
5 (1 оценка)
1
snezanasamohina7 2 года назад
Светило науки - 18 ответов - 0 раз оказано помощи

Життя кожної людини може вважатися гідною, якщо він чогось досяг у житті. Для кожного періоду характерні різні досягнення, успіхи. Спочатку ми прагнемо добре закінчити школу, інститут, влаштуватися на престижну роботу. Для кожної людини життєвий успіх − це поняття різний, в залежності від життєвих цінностей. Останнім часом люди все частіше прагнуть до матеріальних благ.

Вважається, що життя вдалося, якщо чоловік самодостатній. Зараз ми вже навряд чи зможемо відмовитися від тих зручностей, які роблять життя простіше. Але ж це далеко не все, що потрібно для щастя. Здоров’я близьких людей, їх благополуччя ще більш цінні

Ответ
5 (1 оценка)
1
andreyburenko 2 года назад
Светило науки - 315 ответов - 0 раз оказано помощи

Ответ:

У світі є досить багато успішних людей. Хтось вимірює свій успіх в грошах, хтось в знаннях, хтось - чимось іще. Та на мою думку життєвий успіх полягає у тому, щоб прожити гідно і ні про що не жалкувати - скажімо так: не залишати за собою боргів та незроблених діл. Оце - справжній успіх. Гроші, знання та ін.- це все чи плоди, чи інструменти справжнього життєвого успіху; але не обов`язково маючи гроші та інші "прикладні інструменти" допоможуть змітнити ваш внутрішній світ, якщо той є гнилою чи зеленою грушею.

Отже, на мою думку, по-перше потрібно гідно жити: так, щоб вашим дітям та онукам, в першу чергу - вам самим, не було соромно. А, як показує досвід дідуся, життєвий успіх прийде до таких з людей з плином часу.

Остались вопросы?